Curs BNR valabil 23.07.2024: LEI / EURO = 4.9716

  ACASA  |   GARANTIE - TRANSPORT  |   TERMENI SI CONDITII  |   SERVICII  |   HARTA SITE  |   CONTACT  | ARKADIA CLUB Locul in care natura te cucereste Calarie agrement
Pensiune cai
Echitatie
Restaurant & Events
Mini Hotel
                 0722 243 227
                 0786 800 407

Hotel casa cu cerb *** Hotel casa cu cerb , Sighisoara Hotel Casa cu Cerb*** din Sighisoara, judetul Mures, este situat in inima cetatii medievale Sighisoara, oferind un farmec aparte celor cazati in hotel - farmecul anilor de demult.

Deblocam casetofon

 Deblocam orice tip de casetofon, cd, NAVIGATIE auto.

SAFE, CODE, ---- ,SECURITY, WAIT sunt cateva din mesajele ce apar dupa intreruperea temporara a acumulatorului masinii.


La anumite autovehicole sistemul audio nu cere un anume cod de securitate dar apare un BIP in boxe sau afisaza mesajul DISABLE. Acesta trebuie adaptat pe masina respectiva. Aceasta eroare (BIP) apare in general la PEUGEOT, CITROEN, BMW cand sistemul audio este schimbat de la alta masina.

 Activare cod casetofon, CD, navigatie, magazie CD.

Tastele 1234 sunt folosite pentru memorarea posturilor de radio dar si pentru introducerea codu-lui PIN astfel:

Exemplu : Codul nostru este 6982, prima cifra a codului adica 6 se va introduce din tasta 1 apasand de sase ori, a doua cifra a codului este 9 se va introduce apasa tasta2 de noua ori, a treia cifra a codului este opt se va apasa tasta 3 de opt ori, a patra cifra a codului este 2 se va apasa tasta 4 de doua ori. Pentru validare in functie de aparat se apasa tast 5 sau 5 sau sadeata dreapta.

- Pentru gama Audi se vor apasa tastele FM+RDS dupa care se va afisa cifra 1000 si se va urma exemplul. 

- Pentru gama Opel se pune Contact Motor se apasa tasta AS cu ea apasata se porneste aparatu si se asteapta cateva secunde, din mesajul SAFE se va afisa mesajul 10 ---- , se urmeaza exemplul de introducere a codu-lui dupa se apasa tastaAS .

Codu-l de Securitate se Poate Obtine Numai la Punctul de Lucru din Bucuresti, pentru Alte Localitati  se v a folosi Posta Rapida.

  Anunturi gratuite - Roportal Piese si accesorii auto Email Denko